Cart (0)‏

The Old School House

This beautifully calm kitchen is filled with soft light and simple cupboards. The space, the light and the view, all look perfect. The sun room at the back of this very old school house was added during the renovation of this family home, creating a whole new, bright and very spacious living dining room. The original kitchen was small, dark and at the front of the house, so it was moved to a place with a wonderful view, space, light and privacy; a very wise decision and one that made this home an enviable place to live.

The kitchen is such a lovely example of how you can make a family space so inviting and chilled, yet completely understated, by using a small number of cupboards. There is a lovely big Mercury Range, base cupboards from our Sussex range and a prep table. The addition of the bespoke prep table bench seating really make this kitchen.

Be part of W|T

Join our newsletter and find out more

The List - Featured - House & Garden.png

Copyright © 2020 Willow Tree Interiors

 ALL RIGHTS RESERVED

Need Any Help?

Heathfield Showroom

 

29 High Street, Heathfield, East Sussex, TN21 8HU

 

01435 863844

Mon to Fri 9:00-5:30

Sat 10:00-3:00

Stonegate Workshop

 

Unit 8, The Old Factory Buildings, Battenhurst Road, Stonegate, East Sussex, TN5 7DU

 

01580 200617

Appointment Only

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest